Gausium Robotter

Fremtiden banker på
- Er du klar?

Gausium er en førende producent af innovative robotter. De designer, udvikler og fremstiller autonome rengørings- og indendørs leverings-robotter med AI-baseret autonome navigations- og automationsteknologier.

Grundlagt i 2013 ud fra en passion for autonom kørsel, Gausium Robotics byggede sin førende autonome navigation baseret på avanceret SLAM-teknologi og integreret den i rengøringsmaskiner siden 2017. Gausium har siden forpligtet sig til at levere total løsninger af autonom gulvrengøring til at møde forskellige anvendelseskrav for forskellige brancher.

Tryk på et produkt for at læse mere

Phantas er specielt designet til rengøring i små og mellemstore virksomheder, institutioner mv. 

Phantas er en alsidig, lille, praktisk og effektiv “All-In-One” rengøringsrobot som både kan støvsuge og vaske gulv. Den kan fungere på de fleste hårde gulve og tæpper. Den lille størrelse af Phantas muliggør overlegen fremkommelighed og fleksibel bevægelse i trange rum, såsom områder under bordet og smalle gange.

I et dynamisk miljø vil Phantas lokalisere sig selv i realtid og vil ikke fare vild på grund af miljøændringer.
Drevet af AI deep learning kan Phantas genkende forskellige typer forhindringer og træffe avancerede adfærdsbeslutninger i overensstemmelse hermed. f.eks. ville den omgå elektriske ledninger i stedet for at føre dem direkte over.

Gausium-appen giver dig mulighed for at styre gulvrengøring fra hvor som helst og når som helst.
Den tilbyder muligheder som kortredigering, fjernbetjening, opgaveplanlægning, datarapportering mv.

Phantas rengør op til 700 m2 i timen, hvilket gør den ideel til f.eks.:

– Virksomheder
– Kontormiljøer
– Butikker
– Hospitaler
– Skoler
– Plejehjem
– Børnehaver / Vuggestuer
– Med flere.

Vacuum 40 er en professionel robotstøvsuger som kan støvsuge op til 1200 m2 i timen.
Med opladningsdock (tilvalg) kan robotten selv lade op og kan f.eks. støvsuge op til 10.000 m2 om dagen.

Robottens rengøringsstandard er defineret af det kraftige sug (24 KPA) og det integrerede, effektive H13 HEPA filter samt den integrerede moppefunktion, men stadig med et lavt støjniveau på 55 dB.

Den opfatter områdeændringer, opdaterer kortet og omdirigerer sig selv i realtid – du behøver altså ikke at stå klar for at redde den fra at sidde fast.
Den tilbyder også fjernadgang via Gausium mobilapp, der giver dig mulighed for at overvåge og kontrollere din rengøringsopgave hvor som helst, når som helst.

Vacuum 40 Rengør op til 1200 m2 i timen, hvilket gør den ideel til f.eks.:

– Hoteller
– Kontorbygninger
– Hospitaler
– Skoler/uddannelsesinstitutioner
– Plejehjem
– Virksomheder
– Med flere.

Scrubber 50 Pro tilbyder de mest varierede stiplanlægningstilstande for at levere den højeste grad af fleksibilitet i rengøringsplantilpasning. Dens banebrydende Auto Spot Cleaning-tilstand giver den mulighed for at opdage og fjerne pletterne lige før de spredes over hele gulvet, og giver op til 4 gange effektivitets-forbedringer ved kun at rense, når det er nødvendigt.

Scrubber 50 Pro vil gøre rengøringen meget lettere med ringe behov for menneskelig indblanding. Den opfatter miljøændringer, opdaterer kortet og omdirigerer sig selv i realtid – du behøver ikke at stå ved siden af for at redde den fra at blive væk eller hænge fast. Med den valgfri arbejdsstation kan robotten udføre automatisk strømopladning og vandpåfyldning af sig selv. 

Den tilbyder også fjernadgang via Gausium mobilapp, der giver dig mulighed for at overvåge og kontrollere din rengøringsopgave hvor som helst.

Scrubber 50 Rengør op til 1800 m2 i timen, hvilket gør den ideel til f.eks.:

– Indkøbscentre / Supermarkeder
– Tog/busstationer
– Skoler & idrætshaller
– Hoteller
– Hospitaler
– Med flere

Med sit stærke børstetryk og en rengøringseffektivitet på op til 3.000 m²/t er Scrubber 75 et ideelt valg til store områder, tung rengøring. Samtidig skrubning og fejning kan opnås med rullebørster og gør Scrubber 75 til en kompetent rengøringsmaskine til industriområder, hvor affald og snavs er almindeligt på gulvet. Dens 270° roterende skrubbedæk gør det muligt at rengøre snævre hjørner og sikrer maksimal rengøringsdækning.

Scrubber 75 P er tilpasset til rengøring af parkeringspladser. Den anvender sensor- og belysningskonfigurationer på samme niveau som i en bil for at arbejde smart og sikkert i det dynamiske miljø på parkeringspladser, hvor et stort antal køretøjer kører ind og ud. Robotten har også en olierensningstilstand til at håndtere de genstridige oliepletter, der er almindelige på gulvene på parkeringspladserne.

Scrubber 75 Rengør op til 3000 m2 i timen, hvilket gør den ideel til f.eks.:

– Indkøbscentre / Supermarkeder
– Tog/busstationer
– Parkeringspladser / huse
– Fabrikker
– Logistiklager
– Med flere

Med en bæreevne på op til 30 kg kan Delivery X1 betjene flere borde på én gang. Den har en lang drifttid understøttet af LFP-batterier med stor kapacitet og beregner den mest effektive vej til at spare energiforbrug.
Disse fordele, kombineret med X1´erens overkommelige pris, lover et hurtigt ROI og hjælper dig med at reducere driftsomkostningerne på kort tid.

Delivery X1 har en problemfri opsætning da det ikke kræver scanning af lokalitetsmarkører eller RFID tags for at kunne navigere. Bakkerne i Delivery X1 Pro er udstyret med vægtsensorer og LED-indikatorlys, der opfatter og signalerer belastningsstatus. Når læsset er tømt af kunden, vil robotten automatisk fortsætte til næste opgave. Med et valgfrit AI-kamera til menneskelig detektion kan X1 Pro proaktivt interagere med mennesker for at hjælpe med at tiltrække mere trafik til din virksomhed.

Navigationsalgoritmerne i Delivery X1 er baseret på en fusion af LiDAR- og 3D dybdekameraer, som giver miljøopfattelse på højt niveau og smart undgåelse af forhindringer. Den uafhængige affjedring på samme niveau som i en bil, skaber en fremragende støddæmpende effekt for en jævn og stabil leveringsoplevelse af drikkevarer eller flydende retter.

Uovertruffen automatisk servering
Bruges f.eks.:

– Restauranter
– Caféer
– Hoteller
– Hospitaler
– Kontorbygninger
– Med flere.

Book en produkt fremvisning

Vi tilbyder at lave en praktisk demonstration af vores robotter hos vores kunder.
Målet er at man får et nuanceret indtryk af muligheden ved at indsætte robotter.

Udfyld formularen nedenfor, så bliver du kontaktet af en af vores konsulenter.
Beskriv venligst den eller de lokationer hvor du ønsker at få testet robotten under bemærkning.